ثبت شرکت

ساخت وبلاگ

چه نوع شرکتی ثبت کنیم؟

موضوع ثبت شرکت به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع یکی از اصلی ترین دلایلی که در قانون تجارت نیز 7 نوع شرکت تجاری دیده شده است و یک موسسه غیر تجاری نیز تعریف شده است همین موضوع تنوع در اهداف و خواسته های افراد برای ثبت شرکت است.

شرکت نه تنها با نوع موضوع فعالیت بلکه با میزان سرمایه، تعداد شرکا ، نوع مشارکت، نوع سازماندهی و نوع اختیارات می تواند به گونه های متفاوتی در نظر گرفته شده و ثبت شود.

بر این اساس در قانون تجارت شرکت هایی از نوع شرکت سهامی خاص برای افرادی در نظر گرفته شده است که به دنبال مشارکت با سهیم شدن و صاحب سهام شدن هستند. حال اگر نوع شرکت به میزان زیادی سرمایه نیاز نداشته باشد نفرات شریک می توانند با هم توافق کرده و به دنبال ثبت شرکت سهامی خاص باشند. اما اگر هدف و یا موضوع راه اندازی شرکت سهامی به میزان زیادی سرمایه نیاز داشته باشد و شرکا یا سهامداران قصد داشته باشند تا با مشارکت مردم میزان سرمایه مورد نظر خود را فراهم کنند قاعدتا باید به دنبال ثبت شرکت سهامی عام باشند تا با فروش سهام بتوانند سرمایه خود را تامین کنند.

افرادی که مشارکت محدود می خواهند و قصد ندارند مسئولیت زیادی در شرکت عهده دار شوند می توانند ثبت شرکت با مسئولیت محدود را انتخاب کنند که بر اساس میزان سرمایه در شرکت مسئولیت داشته باشند و در ضمن شرکت اعتبار زیادی نیز دارد.

شرکت های تضامنی و یا نسبی دو گونه از شرکت هایی هستند که به شرکت های اضخاص شهرت دارند. در این نوع شرکت ها نام فرد در عنوان شرکت ذکر می شود زیرا تمامی مسئولیت شرکت بر عهده شرکا ضامن است و باید تمامی دیون شرکت را در صورت بدهی پرداخت نمایند. ثبت شرکت تضامنی در واقع بیشتر به درد افرادی می خورد که در پیشه و یا شغلی مهارت و شناخت زیادی به دست آورده اند و دنبال شخصیت حقوقی هستند.

شرکت های تعاونی بیشتر برای فعالیت های روستایی و یا تامین برخی از نیازهای یک جامعه مشخص مانند معلمان و غیره به کار گرفته می شود و ثبت شرک تعاونی نیز عمدتا ساختار شرکت های سهامی را دنبال می کند. البته برای ثبت شرکت تعاونی مجوز از اداره تعاون نیز لازم است.

دو نوع شرکت مختلط نیز به نام شرکت مختلط سهامی و شرکت مختلط غیر سهامی در قانون وجود دارد که در این نوع شرکت ها نفرات ضامن با شرکا سهامی و یا با مسئولیت محدود شراکت می کنند تا سرمایه خود را تامین کنند. در موسسات غیر تجاری هدف موضوعات تجاری نیست و عمدتا موسساتی که بر پایه دانش، علم و یا عام المنفعه ثبت می شوند در این دسته قرار می گیرند. در ضمن برای ثبت موسسه غیر تجاری می توان موضوعات مدیریتی و یا مشاوره ای و روانشناسی را نیز دسته بندی کرد.

به صورت کلی برای ثبت شرکت باید ابتدا نوع مشارکت و میزان سرمایه را در نظر گرفت و سپس قالب مشخصی را برای ثبت شرکت انتخاب کرد. آنچه که اهمیت دارد این است که همه این شرکت ها اعتبار حقوقی زیادی دارند.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : چه نوع شرکتی ثبت کنیم؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 106 تاريخ : شنبه 29 آذر 1399 ساعت: 20:20

آیا ثبت برند الزامی است؟

ثبت برند یکی از موضوعاتی است که به شهرت و اعتبار سازمان کمک زیادی می کند. آنقدر موضوع ثبت برند یا ثبت علامت تجاری در سال های اخیر داغ شده است که برخی گمان می کنند که الزامی برای ثبت برند وجود دارد.

حقیقت این است که برند متعلق به سازمان و یا فردی است که برای ثبت آن اقدام کرده است. در واقع هر فرد یا سازمانی که یک نقش، طرح و یا تصویر را به عنوان برند به نام خود ثبت کند اختیار آن برند را خواهد داشت و مالکیت برند مربوط به او خواهد بود. تفاوتی هم ندارد که این برند از نوع حقیقی باشد و یا برند حقوقی.

در نظر داشته باشید که ثبت برند الزامی نیست. البته بهتر است اینگونه توضیح داده شود که ثبت علامت تجاری برای همه مشاغل و یا فعالیت ها الزامی نیست. چرا که برخی از فعالیت ها که با سلامت و بهداشت افراد سر و کار دارند الزام دارند که برند خود را ثبت کنند و باید در خصوص این سازمان ها و افراد گفت که باید الزاما برای ثبت علامت تجاری اقدام کنند. موضوعاتی مانند تولید مواد غذایی، تولید دارو و لوازم پوستی و درمانی از این دست هستند.

با این حال توصیه اغلب کارشناسان این است که حتی مشاغل دیگر نیز نسبت به ثبت علامت تجاری خود اقدام کنند. همانطور که توضیح داده شد برند یک مالکیت و یا یک دارایی است. برای محافظت از این دارایی باید آن را ثبت کرد و یا به نام زد. قاعدتا هر گاه چیزی مالکی نداشته باشد به راحتی مورد سو استفاده قرار می گیرد و از آن سرقت می شود. سرقت و سو استفاده از برند این است که فردی آن را به نام خود بزند و یا از آن برای منافع خود استفاده کند.

این در حالی است که هزینه ثبت برند بسیار ناچیز است و می توان با هزینه نه چندان زیادی برای ثبت برند اقدام کرد.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 75 تاريخ : جمعه 28 آذر 1399 ساعت: 3:47

آیا ثبت شرکت و ثبت برند تفاوتی دارند؟

 

ثبت شرکت و ثبت برند هر دو در راستای تسهیل ، اعتماد و حفظ مالکیت تجار و صاحبان مشاغل طراحی شده اند و در نگاه اول بسیار به هم شبیه هستند و ممکن است بسیاری از افراد دارای بیزینس فقط به ثبت شرکت اکتفا کنند و خیلی در خصوص تفاوت این دو موضوع اطلاعات نداشته باشند.

مراحل فرایندی ثبت شرکت و ثبت برند اساسا شبیه هستند اما تفاوت هایی در برخی قسمت ها وجود دارد که در ادامه سعی شده به آنها اشاره شود تا در صورتی که فردی به صورت شخصی تصمیم گرفت نسبت به ثبت برند و یا ثبت شرکت اقدام نماید اطلاعات پایه و اساسی نسبت به هر کدام داشته باشد تا در ادامه مسیر با مشکل مواجه نشود و در اسرع وقت موفق به ثبت برند یا شرکت مورد نظر خود شود.

تفاوت از نظر مراحل ثبت

فرایند ثبت شرکت:

 برای شروع فرایند ثبت شرکت، اولین اقدام مربوط به تعیین اعضا و آشنا شدن با موضوع فعالیت های تعریف شده برای شرکت می باشد. اعضای تشکیل دهنده شرکت باید شناخت جامع و کاملی نسبت به چشم انداز ها و اهداف پیش روی شرکت داشته باشند. امروز مانند گذشته نیاز به مراجعه پی در پی به اداره ثبت شرکت ها نیست و بیشتر مراحل آن بصورت الکترونیکی و از طریق سامانه اختصاصی سازمان ثبت شرکت ها انجام می پذیرد. بدین ترتیب که شخص متقاضی باید به سامانه الکترونیکی وارد شود  و تمامی اطلاعات را وارد نموده و مدارک مورد درخواست را آپلود نماید و در پایان بر روی کلید پذیرش کلیک نماید.

از جمله فیلد هایی که متقاضی می بایست برای تکمیل فرم های ثبت شرکت کامل نماید، فیلد مربوط به نام شرکت است که مطابق با قانون ثبت شرکت ها، باید حداقل از سه کلمه کامل تشکیل شود. توجه داشته باشید که برای انتخاب نام شرکت قوانینی منظور گردیده است از جمله اینکه نام مورد نظر نباید اختصاص به تشکیلات دولتی داشته باشد. پس از ثبت نام اولیه، کلیه مدارک شرکت مانند تقاضانامه، صورتجلسات، فیش واریزی به مبلغ 35% سرمایه شرکت به همراه دیگر مدارک باید از طریق پست به آدرس اداره ثبت شرکت ها ارسال گردد. پس ار بررسی های انجام شده توسط کارشناسان، نتایج به متقاضیان اعلام شده و در صورت تایید آنها، در روزنامه رسمی کشور چاپ می گردد.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : آیا ثبت شرکت و ثبت برند تفاوتی دارند؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 98 تاريخ : چهارشنبه 26 آذر 1399 ساعت: 22:51

روش ثبت شرکت

آیا می دانید صاحب هر نوع کسب و کاری که باشید می توانید این کسب و کار را به صورت حقوقی و در قالب ثبت شرکت دنبال کنید؟ خواه این کسب و کار از نوع کسب و کارهای آزاد باشد، خواه الکترونیکی و اینترنتی باشد و یا خواه حتی از مشاغل دور کاری و نوین باشد، شما می توانید با ثبت یک شرکت به راحتی فعالیت خود را به صورت حقوقی دنبال کنید.

شرکت اعتبار زیادی به کسب و کار شما می دهد و از این جهت بسیاری از افراد پیش رو برای اینکه بتوانند به اهداف کاری خود جامه عمل بپوشانند، قبل از هر اقدامی برای ثبت شرکت اقدام می کنند. داشتن روحیه مشارکتی از لازمه های ثبت شرکت است و این روحیه مشارکتی و کار تیمی به افراد کمک می کند تا بتوانند با همپوشانی یکدیگر سرعت و کیفیت بهتری به کار داده و با تجمیع سرمایه های خود و با تمرکز بیشتر روی کسب و کار بهترین آورده های مالی و اعتباری را برای خود داشته باشند.

اما برای ثبت شرکت چه باید کرد و یا روش ثبت شرکت چیست؟

متولی ثبت شرکت در ایران اداره ثبت شرکت ها است که دفتر مرکزی این اداره در تهران واقع شده و در تمامی شهرهای بزرگ و استان های ایران نیز این اداره شعباتی را راه اندازی کرده است. قبلا به این شکل بود که افرادی که خواهان ثبت شرکت بودند خودشان و یا وکیل حقوقی آنها که تسلط بهتری روی فرایند های ثبت شرکت داشت، به این اداره بارها مراجعه می کرد و با ارائه مستندات لازم برای ثبت شرکت اقدام می کرد.

اما امروزه اینترنت در اختیار اداره ثبت شرکت ها قرار گرفته تا روند ثبت شرکت بسیار ساده تر و سریع تر انجام شود. هر چند هنوز هم وجود افراد خبره برای ثبت شرکت با توجه به پیچیدگی های حقوقی ساختار شرکت ها پیشنهاد می شود اما خود افراد نیز می توانند با راهنمایی هایی که در سایت اداره ثبت شرکت ها وجود دارد، برای ثبت شرکت اقدام کنند.

روال ثبت شرکت به این صورت است که باید پس از مشخص کردن قالب شرکت از 7 قالب شرکت های تجاری، تعداد شرکا انتخاب شوند، میزان سرمایه مشخص شود و توافقنامه اولیه بین شرکا امضا شود. سپس باید اساسنامه و یا شرکتنامه و اظهارنامه ثبت شرکت تهیه شود. مستندات شرکا مانند مدارک هویتی و شناسنامه ای، توافقنامه و دیگر مستندات به همراه گواهی عدم سو پیشینه و گواهی واریز سرمایه اولیه در بانک، باید ارائه شود و درخواست ثبت شرکت داده شود.

این درخواست در سامانه ثبت شرکت ها بارگذاری می شود و کارشناسان این اداره مدارک و مستندات را بررسی می کنند و از بین نام های انتخابی شرکا در صورت قبول مستندات، یک نام برای شرکت در نظر گرفته می شود. در این مرحله لازم است که وکیل حقوقی شرکت نسبت به واریز هزینه ها اقدام کند تا شرکت ثبت شود و شناسه شرکت صادر شود.

پس از آن مراحل دیگری مانند ارسال و یا تحویل دادن اصل مستندات ثبت شرکت به اداره ثبت شرکت ها انجام می شود، کد اقتصادی باید دریافت شود، دفاتر مالیاتی یا دفاتر پلمپ باید تهیه شود و شرکت عملا با آگهی شدن موضوع ثبت شرکت در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیر الانتشار دیگر، به فعالیت خود بپردازد.

همه این موارد می تواند در کمترین زمان توسط خبرگان حقوقی انجام شود. اما اگر اشتباهی در تهیه و تکمیل مستندات انجام شود و مدارک مرتبا بازگردانده شود این روال و فرایند برای ثبت شرکت می تواند بیشتر شود. به یاد داشته باشید که ثبت شرکت در دنیای امروز یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است چرا که رقابت های امروزی نیاز به تکیه گاهی به نام شرکت دارد تا اعتماد بیشتر مشتریان را به همراه داشته باشد.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : روش ثبت شرکت, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 67 تاريخ : سه شنبه 25 آذر 1399 ساعت: 20:40

چه موقع کارت بازرگانی بگیریم؟

اگر به دنبال توسعه کسب و کار خود هستید، قصد ثبت شرکت دارید و یا می خواهید در حوزه واردات و صادرات فعالیت کنید نیاز به مجوزی دارید که در ایران به نام کارت بازرگانی شناخته می شود. کارت بازرگانی کارتی است که به دارنده او که ممکن است یک شخصیت حقیقی و یا شخصیت حقوقی ( انواع شرکت ها و سازمان) باشد اجازه می دهد که نسبت به فعالیت هایی مانند واردات کالا و خدمات، صادرات کالا و خدمات، حق العمل گمرک، وارد کردن محصولات و خدمات از مبادی مانند مناطق ویژه اقتصادی و یا مناطق آزاد تجاری و بسیاری از این دست فعالیت ها اقدام کند.

خوب، به نظر می رسد با مطالعه پاراگراف اول جواب خود را به خوبی دریافت کرده باشید. اما این همه محاسن کارت بازرگانی نیست. در واقع کارت بازرگانی هر چند به عنوان کارتی برای فعالیت های برون مرزی شناخته می شود اما اخذ کارت بازرگانی مزایای بسیار بیشتری برای کسب و کارها دارد.

با دریافت کارت بازرگانی حتی اگر به دنبال وارد کردن و یا صادر کردن محصول و خدمتی هم نباشید می توانید در نمایشگاه های داخلی و خارجی شرکت کرده و غرفه ای از خود داشته باشید. در واقع اهمیت دارد که شرکت شما به عنوان شرکتی که دیدگاه بین المللی دارد در عرصه تجارت خارجی شناخته شود تا بتوانید حتی در مناطق آزاد تجاری ایران نیز حرفی برای گفتن داشته باشید. با دریافت کارت بازرگانی می توانید با حضور در این مناطق و یا مناطق آزاد تجاری دیگر کشورها بخصوص کشورهای همسایه برای فروش محصولات خود به دیگر کشورها به خوبی بازاریابی کنید.

مزیت دیگر کارت بازرگانی این است که شما می توانید با تکیه بر آن اقدام به ثبت برند بین المللی و یا ثبت برند با علائم و نشان ها و یا حروف لاتین و غیر ایرانی بکنید. توضیح اینکه افرادی می توانند در تصویر برند خود از علامت ها، حروف و نشان های غیر ایرانی استفاده کنند که کارت بازرگانی داشته باشند. این خود لازمه ثبت برند به صورت بین المللی و از مزایایی است که برای بازاریابی و فروش خارجی به شما کمک شایانی خواهد کرد.

علاوه بر موارد توضیح داده شده با دریافت کارت بازرگانی می توانید اعتبار بسیار بیشتری به کسب و کار خود بدهید. با ثبت شرکت می توانید وارد دنیای حرفه ای شوید، با ثبت برند می توانید شناخته شوید و با کارت بازرگانی می توانید به عنوان یک شرکت با اهداف بلند و بین المللی شناخته شوید. اخذ کارت بازرگانی به تنهایی می تواند اعتبار زیادی به کسب و کار شما بدهد.

مزیت دیگری که نمی توان به آن اشاره نکرد قدرت کارت بازرگانی در صرفه جویی در هزینه های یک سازمان است. بخصوص شرکت های تولیدی با دریافت کارت بازرگانی قدم های بزرگی برای حذف واسطه ها بر خواهند داشت. در واقع بدون اینکه بسیاری از شرکت ها بدانند هر ساله هزینه زیادی را به شرکت های واسطه برای واردات و یا صادرات مواد اولیه و محصولات خود پرداخت می کنند. این در حالی است که تنها با اخذ کارت بازرگانی و استخدام یک فرد توانا می توان این هزینه ها را به راحتی از دوش سازمان بر داشت.

بنابراین هر زمان برای اخذ کارت بازرگانی اقدام کنید دیر است و باید هر چه زود تر به منظور استفاده از مزایای توضیح داده شده برای دریافت کارت بازرگانی اقدام کنید و آنگاه تفاوت ها را به راحتی متوجه خواهید شد.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 102 تاريخ : سه شنبه 25 آذر 1399 ساعت: 2:07

چه برند هایی ثبت می شوند؟

ثبت برند امروزه به یک اولویت تبدیل شده است زیرا برند دارایی قدرتمندی است که می تواند ارزش زیادی برای کسب و کار به همراه داشته باشد. برند هویت یک محصول یا خدمت است و اگر به خوبی محافظت نشود زمینه سو استفاده و سرقت این دارایی را فراهم کرده است.

اما چرا برخی از برند ها یا علامت های تجاری ثبت نمی شوند؟ در اصل ثبت برند بدون رعایت برخی از فاکتورها و یا شرایط عملا غیر ممکن است. برندها اهمیت زیادی دارند تا جایی که برای ثبت برند بین المللی نیز بسیاری از کسب و کارها اقدام می کنند. به همین جهت باید قبل از هر اقدامی برای ثبت علامت تجاری یا همان برند اطمینان حاصل شود که نماد، لوگو و یا تصویر انتخاب شده به عنوان برند سازمان یا فرد قابلیت ثبت را دارد.

در زیر به مهم ترین دلایلی که عدم توجه به آن مانع ثبت برند می شود را با هم مرور می کنیم:

  • از علامت ارگان ها و یا سازمان های دولتی مانند هلال احمر بدون مجوز در برند استفاده می شود
  • از پرچم ایران و یا هر کشور دیگری در تصویر برند استفاده می شود. برای ثبت برند نباید از هیچ نوع پرچمی بدون مجوز در برند استفاده شود.
  • برای ثبت برند از کلمات و یا عبارت هایی که به مقامات رسمی کشورها منتسب است استفاده شده است.
  • تصویر در نظر گرفته شده با منافع عمومی یا عفت جامعه در تضاد است.
  • از واژه های عام در عنوان برند استفاده شده است. به یاد داشته باشید که بر خلاف تصور عموم برای ثبت برند نمی توانید از عباراتی مانند کتاب، رایانه، چراغ و غیره که واژه عمومی تلقی می شوند در برند استفاده کنید.
  • همچنین برای ثبت علامت تجاری نمی توانید از واژه های توصیف کننده در تصویر استفاده کرده باشید. از این دست واژه ها می توان به واژه هایی مثل تمیز، تیز، خوشمزه و غیره نام برد.
  • استفاده از علائم گمراه کننده نیز اجازه ثبت برند را خواهد گرفت. مثلا برای ثبت برند شیرینی از تصاویر ظروف استفاده شده باشد و یا برای یک منطقه جغرافیایی دیگر از تصویر منطقه جغرافیایی خاصی استفاده شده باشد.
  • از دیگر مواردی که عدم توجه به آن باعث عدم ثبت برند می شود استفاده از تصویر و یا حروفی است که با عرف جامعه، نظم عمومی و یا اخلاق و فرهنگ جامعه منافات داشته باشد و در واقع باعث نقض موازین و هنجارهای پذیرفته شده در جامعه باشد.
  • از مهم ترین دلایلی که مانع ثبت برند می شود استفاده از برندهایی است که متعلق به شرکت ها و یا ارگان های دیگر باشد و قبلا مالکیت و دارایی آن توسط دیگر سازمان ها اخذ شده باشد. در واقع این برند مربوط به یک شرکت دیگر باشد. در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان اجازه ندارید برند شرکت یا فرد دیگری را به نام خود ثبت کنید خواه این فرد یا شرکت داخلی باشد خواه خارجی.
  • تصویر با برند انتخاب شده به شدت و یا به شکل بسیار زیادی به برند های دیگر شباهت دارد. حتی اگر برند انتخابی شما دقیقا برند شرکت دیگری نباشد اما باعث سو برداشت مشتریان شود و یا گمراه کننده باشد و باعث فریب مشتری شود و به شدت یا به صورت نزدیکی به برند دیگری شبیه باشد، مانع ثبت برند خواهد شد.

برای اطمینان از امکان ثبت برند توصیه می شود ابتدا اقدام به استعلام برند کرده و سپس برای ثبت برند اقدام کنید. در فرایند استعلام برند به شما این اطمینان داشته می شود که می توانید برای ثبت برند یا ثبت علامت تجاری مورد نظر خودتان اقدام کنید.

 

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : چه برند هایی ثبت می شوند؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 96 تاريخ : يکشنبه 23 آذر 1399 ساعت: 20:42

آیا ثبت شرکت در تهران بهتر است؟

شرکت ها با عوامل مختلفی ارزش گذاری می شوند و این ارزش گذاری توسط مشتری اساس بسیاری از فعالیت ها و اعتبارات شرکت را نزد مشتریان نشان می دهد. به همین جهت بسیاری از افرادی که قصد دارند فعالیت خود را به صورت حرفه ای آغاز کنند به دنبال ثبت شرکت به دنبال بهترین انتخاب ها هستند.

یکی از سوالاتی که برای ثبت شرکت بسیاری از علاقمندان این حوزه را به فکر فرو می برد، ثبت شرکت در تهران است. در واقع گمان بسیاری بر این است که ثبت شرکت در تهران ارزش افزوده بیشتری برای آنها خواهد داشت.

به یاد داشته باشید که سازمان ثبت شرکت ها یا اداره ثبت شرکت ها یک نهاد دولتی است که زیر شاخه سازمان ثبت املاک و اسناد بوده و تحت نظارت قوه قضاییه فعالیت می کند. این اداره به صورت یکپارچه فعالیت می کند و بر همین اساس و به منظور رفاه حال متقاضیان ثبت شرکت امروزه در اغلب شهرها و مراکز استان ها اقدام به دایر کردن شعب و یا نمایندگی هایی کرده است که کار ثبت شرکت در استان مربوطه را به راحتی انجام می دهند و نیازی به حضور و یا ثبت شرکت در تهران نیست و تفاوتی نیز در ارزش و اعتبار شرکت ندارد.

از طرف دیگر در سال های اخیر اداره ثبت شرکت ها اقدام به راه اندازی سامانه ثبت شرکت ها به صورت بر خط یا آنلاین نموده است. این بدین مفهوم است که فرایند ثبت شرکت در خانه نیز امکان پذیر شده است و افرادی که شناخت کافی از مباحث حقوقی و قانون تجارت داشته باشند می توانند حتی خودشان نیز برای ثبت شرکت از خانه اقدام نموده و ثبت شرکت بصورت اینترنتی انجام دهند.

هر چند توصیه اغلب کارشناسان بر این است که نهایتا با وجود ساده شدن ثبت شرکت این عملیات توسط خبرگان این حوزه انجام شود. نکته بسیار مهم برای ثبت شرکت اینترنتی این است که تهیه اسناد ثبت شرکت مانند اساسنامه، تقاضانامه و یا شرکتنامه نیاز به مهارت و دانش حقوقی دارد. ضمن اینکه تکمیل نهایی پرونده نیز نیاز به ارسال اصل مدارک و رساندن آن به دست اداره ثبت شرکت ها دارد اما این کار نیز در شعبه استان انجام می شود و نهایتا برای ثبت شرکت در استان خودتان باید اقدام کنید.

بنابراین آنچه که در این نوشتار به آن پرداخته شده این است که ثبت شرکت در تهران اعتبار اضافی برای شرکت شما ایجاد نمی کند. شرکت ها با موضوعاتی مانند میزان سرمایه، شرکا و یا موضوعات فعالیت خود و به دنبال آن با اقداماتی مانند ثبت برند یا علامت تجاری و برند سازی و تبلیغات فراوان و همچنین موضوعات تکمیلی دیگری مانند رتبه بندی شرکت یا اخذ کارت بازرگانی و انجام فعالیت های تجاری در حوزه های صادراتی و وارداتی است که به اعتبار شرکت خواهد افزود.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : آیا ثبت شرکت در تهران بهتر است؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 100 تاريخ : يکشنبه 23 آذر 1399 ساعت: 3:31

تمایز محصول و برند

ممکن است برای شما نیز این سوال به وجود آمده باشد که آیا محصول همان برند است؟ و اگر این چنین نیست چرا برخی از محصولات شرکت ها همان نام برند را دارند؟ در این بخش تفاوت اصلی بین برند و محصول را بیان می کنیم و دلیل اصلی که شما نیاز به ثبت برند و برند سازی دارید را عنوان خواهیم کرد.

در اصل محصول آن چیزی است که شما تولید می کنید، خلق می کنید و یا ارائه می دهید و مشتریانی دارید که آن را با توجه به نیاز خود خریداری می کنند و از آن استفاده می کنند. این در حالی است که برند یا علامت تجاری مفهومی فراتر از این دارد. مثلا شما اگر تولید کننده مواد غذایی باشید مواد غذایی می شوند محصول شما. مانند تن ماهی، رب گوجه فرنگی، کنسرو و غیره که همه می توانند محصولات یک کارخانه یا تولید کننده باشند. اما برند تصویر، مفهوم یا نمادی است که باعث شناسایی محصولات شما می شود. بنابراین همه محصولات شما می تواند در صورتیکه در یک طبقه قرار بگیرند با استفاده از برند به بازار معرفی شوند.

مثلا برند نایکی تصویر یک تیک است که مفهومی را در بر دارد اما محصولات شرکت نایکی انواع لوازم ورزشی مانند کیف ورزشی، کفش و یا شلوار و غیره را در بر می گیرد. اما مشخصه ای که باعث می شود که لباس های ورزشی نایکی با لباس های ورشی دیگر در جوامع مختلف از هم تشخیص داده شوند، علان برند یا لولگو یا علامت تجاری شرکت است.

برند ها خلق می شوند تا به مشتری نشانی بدهند تا مشتریان با استفاده از مشاهده این تصویر به راحتی محصولات دیگر شرکت را نیز شناسایی کنند. تجربه خوب استفاده از محصولات شما با نقشی که برند در ذهن مشتری ایجاد می کند، مشتری را به سمت دیگر محصولات شما سوق می دهد.

اهمیت ثبت برند بسیار زیاد است. در واقع با توضیحاتی که داده شد به راحتی می توان به این نتیجه رسید که برند شناسنامه محصولات شما است و باید به عنوان یک دارایی از آن محافظت شود تا کسی بدون اجازه شما از آن استفاده نکند و باعث تخریب برند شما نشود. از این رو باید یکی از اولین اولویت های هر کسب و کاری ثبت برند یا ثبت علامت تجاری باشد.  با ثبت علامت تجاری عملا شما مالک برند می شوید و هیچ فرد یا نهادی نمی تواند بدون داشتن مجوز از شما از این برند استفاده کند.

با ثبت برند می توانید به راحتی روی شهرت و آوازه برند کار کنید. اقداماتی مانند بازاریابی، تبلیغات، طرح های تشویقی و غیره همه با تکیه بر برند هایی قابل انجام است که قبلا به نام فرد یا شرکت به ثبت رسیده باشند.

متولی ثبت برند اداره مالکیت معنوی است. با ارائه مدارکی و طی مراحلی برند را باید ثبت کنید و از این پس به عنوان یک دارایی قابل فروش به آن نگاه کنید. سوابق و اعتبار زیاد یک برند می تواند دارایی روز افزونی برای شرکت ها تلقی شود.

هیچ چیز به اندازه ثبت برند از محصولات و اصالت محصولات شما محافظت نمی کند. چنانچه برند شما ثبت نشود افرادی می توانند با سو استفاده از این فرصت از برند شما روی محصولات نا مناسب استفاده کنند و باعث از بین رفتن زحمات و سرمایه های شما شوند. از این رو برای حفاظت از برند خود اگر هنوز اقدام به ثبت برند نکرده اید فورا اقدام کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : تمایز محصول و برند, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 110 تاريخ : جمعه 21 آذر 1399 ساعت: 3:44

نگاهی به شرکت مختلط غیر سهامی

ترکیب شرکت تضامنی با شرکت با مسئولیت محدود برای انجام امور تجاری نوع جدیدی از ساختار شرکت های تجاری را مطابق با ماده 141 قانون تجارت ایران ایجاد می کند که به شرکت مختلط غیر سهامی شهرت دارد. این نوع شرکت ها که تحت عنوان یا اسم مخصوصی بین یک تا چند شریک ضامن و چند نفر شریک با مسئولیت محدود به ثبت می رسد معمولا با این هدف ایجاد می شود که افرادی شناخته شده و معتبر در برخی از کسب و کارها و یا مشاغل برای رسمیت دادن به فعالیت خود و به منظور ثبت شرکت و در راستای تامین سرمایه مورد نیاز خود با شرکایی غیر سهامی یا در واژه درست با مسئولیت محدود مشارکت می کنند.

قانون در خصوص شریک یا شرکا ضامن بر گرفته شده از قوانین ثبت شرکت های تضامنی است به این مفهوم که هر یک از شرکا ضامن باید تماما مسئولیت شرکت را صرف نظر از میزان مشارکت یا سهم الشرکه دیگران بر عهده بگیرند. در خصوص شرکا با مسئولیت محدود نیز قانون درست بر گرفته شده از قوانین شرکت های با مسئولیت محدود است و این نوع شرکا تنها به اندازه سرمایه خود در شرکت مسئولیت بر عهده دارند و نه بیشتر.

بنابراین در شرکت مختلط غیر سهامی باید ضمن استفاده از عبارت مختلط غیر سهامی در اسم شرکت نام شرکا ضامن نیز قید شود و به هیچ عنوان نباید نام شرکا با مسئولیت محدود در آن دیده شود زیرا درست مثل شریک ضامن تلقی خواهند شد.

با توجه به مسئولیت و دلسوزی که شرکا ضامن در شرکت مختلط غیر سهامی دارند مسئولیت اداره شرکت به شریک یا شرکا ضامن سپرده شده است و اگر تعداد آنها زیاد باشد باید با هم برای قبول مسئولیت توافق کنند. البته شرکا ضامن ممکن است به این توافق نظر برسند که از بین شرکا با مسئولیت محدود مدیران را انتخاب کنند که این حق را قانونا خواهند داشت.

با توجه به ایجاد اطمینان از انجام صحیح روند کار و جلوگیری از سو استفاده های احتمالی مطابق با ماده 147 قانون تجارت هر یک از شرکا با مسئولیت محدود این حق را دارد که بر روی دفاتر و اسناد شرکت به صورت مستقیم نظارت داشته باشد و حتی به صورت سر زده از قرارداد ها و اسناد شرکت بازدید کند. مطابق با قانون حتی اگر توافقی غیر از این بین شرکا تنظیم شده باشد از درجه اعتبار ساقط است.

قوانین شرکت مختلط غیر سهامی تا حدود زیاد ی ریشه تاریخی دارد و می توان روابط آن را همانند تجار قدیمی که از سرمایه دیگران برای کار استفاده می کردند و سود سرمایه گذاری آنها را پرداخت می کردند برآورد کرد. در این حالت عمدتا با توجه به دانش و اعتبار شریک ضامن، شرکا با مسئولیت محدود سرمایه مورد نیاز برای تجارت آنها را فراهم می کنند و به منظور اطمینان تنها روی روند کار آنها نظارت می توانند داشته باشند.

ثبت شرکت مختلط غیر سهامی با توجه به ترکیب شرکت تضامنی و ثبت شرکت با مسئولیت محدود کمی پیچیده است و برای این منظور استفاده از دانش متخصصین این حوزه به شدت توصیه می شود. ما در هلدینگ ویونا به شما برای داشتن و ثبت یک شرکت معتبر و در کوتاه ترین زمان کمک خواهیم کرد. با ما در تماس باشید.


 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : نگاهی به شرکت مختلط غیر سهامی, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 91 تاريخ : چهارشنبه 19 آذر 1399 ساعت: 19:10

چه کسانی باید شرکت تضامنی ثبت کنند؟

آیا تا به حال با شرکت هایی مواجه شده اید که نام یک فرد یا چند نفر روی شرکت باشد؟ مثلا شرکت حاج حسین و برادران یا شرکت مهندس ایکس و غیره. آیا می دانید که این اسامی به چه دلیل روی شرکت گذاشته شده و چه حسنی دارد؟ شرکت هایی که به این شکل نام گذاری می شوند به شرکت تضامنی شهرت دارند.

تضامن از واژه ضامن گرفته می شود و در قانون ثبت شرکت ها هر گاه اسم فردی روی یک شرکت گذاشته شود به این معنی است که او به عنوان ضامن در این شرکت شناخته می شود. خواه یک نفر خواه چند نفر اسمشان روی این شرکت قرار بگیرد به عنوان ضامن و یا متضمن کننده فعالیت های شرکت شناخته می شوند. بنابراین اگر شرکت به هر دلیل بدهی و یا دیونی داشته باشد طبیعی است که در شرکت تضامنی باید این نفرات پاسخگو بدهی و دیون شرکت باشند.

به صورت کلی شرکت تضامنی یکی از معتبرترین شرکت های حقوقی در ایران و برخی دیگر از کشورهای جهان است که از نوع شرکت های اشخاص تلقی می شود به این مفهوم که اعتبار خود را از نام و آوازه افراد دریافت می کند. از ماده 116 تا 140 قانون تجارت ایران به این نوع شرکت ها پرداخته شده است و به موضوعاتی مانند تعریف شرکت تضامنی، نامگذاری شرکت، مسئولیت ها و نحوه ثبت و انحلال شرکت و غیره در این شرکت به شکل کاملا شفاف پرداخته شده است.

طبق تعریف قانون تجارت شرکت تضامنی تحت نامی خاص یا مخصوص به ثبت می رسد که حداقل نفرات برای ثبت این نوع شرکت دو نفر در قانون تعریف شده است. طبق این قانون با توجه به اینکه اعتبار این شرکت از نام شرکا گرفته می شود باید نام یک یا چند نفر از شرکا روی عنوان شرکت به همراه عبارت شرک تضامنی قید شود. بنابراین اگر تعداد شرکا زیاد باشد و امکان عنوان همه اسامی نباشد، باید نام یک تا چند نفر قید شود و نام سایر شرکا با عبارتی مانند و سایر همکاران، سایرین و برداران و غیره تاکید شود زیرا باید مشتریان بدانند که به غیر از این نفرات نفرات دیگری نیز در این شرکت مسئولیت دارند.

در این نوع شرکت ها اگر دارایی شرکت برای پرداخت دیون شرکت کفایت نکند هر یک از شرکا به تنهایی مسئول پاسخگویی به کل بدهی و دیون شرکت خواهد بود و هر نوع قرار غیر از این حتی بین شرکا تنها بین خودشان اعتبار خواهد داشت و از نظر قانون اعتباری ندارد.  این نوع شرکت ها برای موضوعات تجاری ثبت می شوند و حداقل سرمایه ای برای آنها تعریف نشده است.

معمولا افرادی که اعتبار و شهرت زیادی دارند و مردم و مشتریان زیادی آنها را بخصوص در رابطه با یک محصول یا خدمت می شناسند بهتر است از این نوع شرکت ها برای ثبت شرکت استفاده کنند. ثبت شرکت تضامنی برای افراد معتبر و شناخته شده، نه تنها باعث جذب بیشتر مشتری برای آنها خواهد شد بلکه اعتبار بیشتری نیز برای آنها به همراه خواهد داشت. با هلدینگ ویونا در کمتر از چند روز شرکت تضامنی خود را ثبت کنید.

 

 

 

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : چه کسانی باید شرکت تضامنی ثبت کنند؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 99 تاريخ : سه شنبه 18 آذر 1399 ساعت: 19:34

چگونگی ثبت شرکت مختلط سهامی

اگر تعدادی شریک سهامی با یک تا چند نفر شریک تضامنی مشارکت نموده و اقدام به ثبت شرکت کنند، ترکیب این مشارکت در قالب شرکت مختلط سهامی به ثبت می رسد. در واقع شرکت مختلفط سهامی نوعی از شرکت های هفتگانه تجاری قانون تجارت ایران است که طبق ماده 162 این قانون تعریف شده است. در واقع همانطور که از نام شرکت مختلط سهامی می توان استنباط کرد، شرکت مختلط سهامی ترکیبی از شرکت تضامنی و شرکت سهامی است.

بنابراین مطابق با ساختار این نوع شرکت ها دو نوع شریک در شرکت مختلط سهامی با هم مشارکت دارند: شریک سهامی و شریک ضامن.

شرکا سهامی تامین کننده بخشی از سرمایه شرکت هستند که محدودیتی در این سهم وجود ندارد و در قبال سرمایه خود مطابق با اساسنامه یا شرکتنامه این شرکت ها، سهام دریافت می کنند. میزان مسئولیت این سهامداران در شرکت مختلط سهامی تنها به اندازه سهام اسمی است که در شرکت دارند و بیش از آن در قبال بدهی ها و دیون شرکت نباید نگران باشند زیرا مسئولیتی ندارند.

اما شریک یا شرکا ضامن افرادی هستند که در خصوص شرکت ضامن شناخته می شوند و به همین دلیل نسبت به بدهی ها و مسئولیت ها شرکت باید تماما عهده دار مسئولیت باشند.

نکته مهم این است که شرکای ضامن باید نامشان در اسم شرکت آورده شود و اگر بیش از یک یا دو نفر هستند می تواند نام آنها با عباراتی مانند و همکاران، دوستان و غیره در نام شرکت به همراه عبارت شرکت مختلط سهامی آورده شود. لازم به توضیح است که سهامداران در این شرکت ها باید مراقب باشند که نامشان در عنوان شرکت قید نشود زیرا در کنار شرکا ضامن و به همان اندازه مسئول خواهند بود. ضمن اینکه در تعداد شرکا چه ضامن و چه سهامدار در این شرکت ها محدودیتی دیده نشده است.

مجمع عمومی شرکت مختلط سهامی باید در شرکت دیده شود اما این مجمع نمی تواند مدیران شرکت را انتخاب کند بلکه این وظیفه شریک یا شرکت ضامن است که مدیران را انتخاب و یا خودشان قبول مسئولیت کنند. ضمن اینکه تصمیم گیری در این شرکت ها بر عهده شرکا تضامنی است.

اما از طرفی سهامدارن حق نظارت بر فعالیت های شرکت را خواهند داشت. در واقع قانون این حق را به سهامداران داده است که هیئتی حداقل با ترکیب سه نفر ایجاد نمایند و برای مدت یک سال برای نظارت بر فعالیت های شرکت به منظور اطمینان از روند درست شرکت اقدام نمایند.

در شرکت مختلط سهامی همانطور که توضیح داده شد مسئولیت شرکت تماما به عهده شرکا ضامن است. بر این اساس اگر دارایی شرکت کافی نباشد برای پرداخت بدهی ها و یا دیون احتمالی باید هر یک از شرکا ضامن تماما مسئولیت بدهی های شرکت را عهده دار باشند. اما این به این مفهوم نیست که شرکا سهامی مسئولیتی در شرکت ندارند چرا که باید به اندازه سهام خود در شرکت قبول مسئولیت کنند. قوانین ترکیبی دو شرکت سهامی و تضامنی باعث پیچیده شدن فرایند ثبت شرکت از نوع مختلط سهامی شده است اما اصلا نگران نباشید. کارشناسان ما در هلدینگ ویونا در کمترین زمان شرکت شما را به ثبت خواهند رساند. برای مشاوره رایگان ثبت شرکت و ثبت برند تماس بگیرید.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : چگونگی ثبت شرکت مختلط سهامی, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 81 تاريخ : دوشنبه 17 آذر 1399 ساعت: 21:08

تفاوت شرکت سهامی خاص با شرکت با مسئولیت محدود

یکی از چالش های افرادی که به دنبال ثبت شرکت هستند انتخاب شرکت بین قالب شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود است. در واقع به دلیل ساز و کار ساده ای که این دو شرکت دارند و اینکه نیاز به تعداد نفرات و سرمایه زیادی برای ثبت این شرکت ها نیست باعث شده تا انتخاب بین شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود کمی دشوار است.

شرکت سهامی خاص از نوع شرکت های تجاری است که با موضوع بازرگانی ثبت می شود که البته محدودیتی برای فعالیت شرکت ایجاد نمی شود و شرکت می تواند در هر موضوعی اقدام به فعالیت کند. در این نوع شرکت تنها به یک میلیون ریال سرمایه برای ثبت شرکت نیاز است که باید 35 درصد از آن همان ابتدا برای ثبت شرکت در حساب شرکت واریز شود. سرمایه در این شرکت به صورت قطعات سهام بین سرمایه گذاران تقسیم می شود.

در شرکت با مسئولیت محدود هم که از نوع شرکت های تجاری است تنها به یک میلیون ریال سرمایه نیاز است اما این سرمایه بعدا هم می تواند تادیه شود. در شرکت با مسئولیت محدود شرکا به اندازه سرمایه ای که دارند در شرکت سهم خواهند داشت.

بنابراین از تفاوت های کلیدی شرکت سهامی خاص با شرکت با مسئولیت محدود نوع مسئولیت در شرکت است. در شرکت با مسئولیت محدود شرکا تنها به اندازه سرمایه خودشان در ازا دیون و بدهی های شرکت مسئولیت دارند ولی در شرکت سهامی به اندازه سرمایه شرکا سهام دریافت می کنند و به اندازه سهام در شرکت مسئولیت دارند. ارزش سهام در واقع تعیین کننده میزان مسئولیت سهامداران است که ممکن است کم و زیاد شود.

نکته دیگر اینکه در شرکت سهامی باید الزاما یک بازرس و یک بازس علی البدل نیز برای شرکت تعیین شود که در شرکت با مسئولیت محدود الزامی برای این کار در قانون حداقل دیده نشده است. در شرکت سهامی خاص اساسنامه الزامی است و در شرکت با مسئولیت محدود الزامی نیست و توافق شرکا شرط است.

طبق قوانین شرکت های سهامی محدودیت زمان برای مسئولیت مدیریت در شرکت دیده شده است. بر این اساس باید هر دو سال یک بار حداکثر جلسه مجمع عمومی موسسین برگزار شود و برای تعیین مدیر عامل و اعضا هیئت مدیره و یا تمدید دوره مدیریت آنها رای گیری شود. بنابراین این مسئولیت الزاما بر عهده مجمع عمومی خواهد بود. اما در شرکت با مسئولیت محدود نیاز به رعایت این مدت زمان نیست و تا زمانی که شرکا با هم توافق داشته باشند ممکن است طول مدت مدیریت اعضا ادامه داشته باشد.

همچنین برای شرکت های با مسئولیت محدود تنها توافق شرکا برای تغییرات در شرکت کفایت می کند یعنی نیازی به تشکیل مجمع عمومی و رعایت قوانین آن نیست. بنابراین موضوعاتی مثل کاهش و افزایش سهم یا سهم الشرکه، تغییر آدرس، تغییر موضوع و نوع فعالیت و غیره با توافق شرکا امکان پذیر است ولی در شرکت با مسئولیت محدود این الزامات باید رعایت شود.

با این توصیفات مشخص می شود که ثبت شرکت با مسئولیت محدود شاید به نظر به صرفه تر باشد و فعالیت در این نوع قالب راحت تر باشد. اما در شرکت سهامی باید برخی از استاندارد ها رعایت شود که ممکن است در برخی از فعالیت های شرکت این روند به بروکراسی پیچیده و مشکلاتی نیز تبدیل شود که نیازمند مدیریت درست است. با هلدینگ ویونا مطمئن و راحت تمامی فرایند های حقوقی شرکت خود را برنامه ریزی و اجرا کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : تفاوت شرکت سهامی خاص با شرکت با مسئولیت محدود, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 88 تاريخ : دوشنبه 17 آذر 1399 ساعت: 5:08

به چه نوع شرکت هایی شرکت مختلط گفته می شود؟

افراد دارای تخصص و شناخته شده در برخی از حوزه های کسب و کار که اعتبار زیادی در حوزه تخصصی و دانشی خودشان دارند، اگر به دنبال ثبت شرکت رفته باشند با واژه شرکت مختلط احتمالا زیاد مواجه شده اند. بخصوص افرادی که سرمایه لازم را برای راه اندازی شرکت خود در قالب های دیگر را ندارند. اما شرکت مختلط چه نوع شرکتی است؟

شرکت های مختلط به دو دسته تقسیم می شوند: شرکت مختلط سهامی و شرکت مختلط غیر سهامی.

هر دو این شرکت ها در قانون تجارت ایران عنوان شده و از شرکت های معتبر تجاری هستند. هدف این نوع شرکت ها در واقع ایجاد یک ساختار اشتراکی بین شرکت های تضامنی و شرکت های سهامی یا با مسئولیت محدود است که در ادامه توضیح داده خواهد شد.

شرکت مختلط سهامی به ترکیب شرکت تضامنی با شرکت سهامی اطلاق می شود. در این نوع شرکت ها معمولا افرادی که تخصص و اعتبار زیادی دارند اما سرمایه کافی ندارند و یا برای تامین سرمایه نیاز به مشارکت دیگران دارند با ثبت شرکت از نوع سهامی و استفاده از شرکا سهامی سرمایه مورد نیاز خود را تامین می کنند. در این حالت عمده مسئولیت شرکت بر عهده شریک یا شرکا تضامنی است و شرکا سهامی تنها به اندازه سهام خودشان در شرکت مسئولیت در قبال تعهدات شرکت خواهند داشت. قاعده بر این است که در خصوص شرکا تضامنی مطابق با قوانین و مقررات مندرج در مقررات شرکت های تضامنی برخورد می شود به این صورت که شریک یا شرکا تضامنی باید به تنهایی کلیه مسئولیت شرکت را عهده دار باشند و قاعدتا مسئولیت تصمیم گیری در شرکت نیز بر عهده همین شرکا خواهد بود. اگر چند نفر شریک تضامنی باشند باید از بین خودشان مدیر را انتخاب کنند.

در شرکت مختلط غیر سهامی شریک یا شرکا تضامنی برای تامین سرمایه و یا مشارکت با دیگران از ساختار شرکت با مسئولیت محدود استفاده می کنند. در این حالت شرکا سهم الشرکه خواهند داشت و با آورده های نقدی و غیر نقدی خود با شریک یا شرکا تضامنی مشارکت می کنند. قانونا مسئولیت در شرکت مختلط غیر سهامی بر عهده شرکا تضامنی بوده و شرکا با مسئولیت محدود به اندازه سرمایه خود در شرکت مسئولیت بر عهده خواهند داشت. در این حالت نیز قوانین شرکت های تضامنی برای شرکا تضامنی و قوانین شرکت با مسئولیت محدود برای شرکا با مسئولیت محدود دیده شده است.

در نتیجه شرکت های مختلط ترکیب شرکت تضامنی با یک شرکت دیگر که یا سهامی است یا با مسئولیت محدود است می باشد. شرکا سهامی در قبال سرمایه خود سهام دریافت می کنند و شرکا با مسئولیت محدود به اندازه سرمایه خود در شرکت سهم الشرکه خواهند داشت. شما میتوانید اطلاعات کاملی در خصوص ثبت شرکت با مسئولیت محدود در بخش های بعدی مطالعه فرمایید.

برای رسیدن به تفاوت های ریزتر و دقیق تر در خصوص این دو نوع شرکت و نحوه ثبت شرکت مختلط پیشنهاد می کنیم که مقالات ثبت شرکت مختلط سهامی و یا ثبت شرکت مختلط غیر سهامی را در  سایت هلدینگ ویونا مطالعه فرمایید. کارشناسان ما نیز در هلدینگ ویونا مشتاقانه منتظر مشاوره رایگان به شما عزیزان خواهند بود.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : به چه نوع شرکت هایی شرکت مختلط گفته می شود؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 110 تاريخ : شنبه 15 آذر 1399 ساعت: 20:31

چه کسانی شرکت ثبت می کنند؟

ثبت شرکت و ورود به کسب و کار به صورت حرفه ای و با شخصیت معتبر از آرزوهای بسیاری از افراد بخصوص افراد کار آفرین است. ثبت شرکت کار چندان دشواری نیست اما نیازها و یا لازمه هایی دارد که باید حتما در نظر گرفته شود.

به صورت کلی ثبت شرکت به معنی تبدیل کردن یک حرفه، کسب و کار و یا تخصص به شخصیتی حقوقی و دارای اعتبار است. این اتفاق زمانی می افتد که فرد با یک تا چند نفر دیگر شراکت کند و کسب و کار خود را تحت نام یا عنوانی خاص در قالب یکی از شرکت های تجاری تعریف شده در قانون تجارت ایران در ادراه ثبت شرکت ها به ثبت برساند. خوشبختانه در سال های اخیر بسیاری از اقدامات مورد نیاز برای ثبت شرکت به صورت آنلاین یا اینترنتی انجام می شود و کار به دشواری قبل نیست با این حال برای ثبت شرکت ترجیحا داشتن دانش و تخصص حقوقی را باید در نظر بگیرید.

در پاسخ به این سوال که چه کسانی می توانند شرکت ثبت کنند باید گفت تقریبا همه. در واقع محدودیتی برای ثبت شرکت وجود ندارد و تمامی افراد حقیقی و حقوقی می توانند در رشته های مختلف و با توجه به تخصص و نیاز خود اقدام به ثبت شرکت بکنند. برای این کار باید توافقنامه ای تنظیم و شرکا سرمایه خود را برای ثبت شرکت با هم به اشتراک بگذارند. مطابق با قانون تجارت ایران:

  • همه افراد حقیقی و حقوقی چه ایرانی و چه خارجی می توانند در ایران برای ثبت شرکت تجاری اقدام کنند.
  • حتی افرادی که دارای سو پیشینه هستند نیز می توانند در ثبت شرکت شراکت داشته باشند و یا شرکت ثبت کنند مشروط به اینکه خودشان از مدیران شرکت اعم از اعضا هیئت مدیره و یا مدیرعامل نباشند. در ضمن افراد دارای سو پیشینه نمی توانند به عنوان بازرس هم در شرکت انتخاب  شوند و تنها به عنوان سهامدار یا شریک تجاری می توانند برای ثبت شرکت مشارکت کنند.
  • طبق قانون ایران افراد خارجی هم می توانند با مالکیت قطعی و کامل در ایران ثبت شرکت داشته باشند.
  • حتی شرکت های دیگر و یا اشخاص حقوقی نیز می توانند برای ثبت شرکتی مستقل اقدام نمایند که به شرکت جوینت ونچر (Joint Venture) شهرت دارد. در این نوع شرکت ها چند شرکت دیگر با هم توافق می کنند تا خواسته مشترکی که ممکن است تجاری، تامین و بازرگانی و یا فنی و مهندسی و غیره باشد را به دست بیاورند.

ضمن اینکه در ثبت شرکت یا ثبت موسسه غیر تجاری به یاد باید داشته باشید که افراد زیر 18 سال نمی توانند به عنوان عضو هیئت مدیره و یا به عنوان مدیر انتخاب شوند اما مشارکت آنها در شرکت به عنوان شریک بلامانع است. همچنین کارمندان دولت نیز نمی توانند عضوی از شرکت یا سهامدار آن باشند مگر اینکه حداقل 20 درصد سهام شرکت را در اختیار داشته باشند و در ضمن نمی توانند عضو هیئت مدیره و یا مدیر عامل باشند.

نکته دیگر اینکه ثبت برخی از شرکت ها نیاز به مجوز دارد ولی اغلب شرکت ها به مجوز نیازی ندارند. آنچه که اهمیت دارد این است که اغلب افراد می توانند خودشان با همراهی یک تا چند نفر دیگر شرکت مورد نظر خودشان را داشته باشند و به ثبت برسانند. اینکه برای ثبت شرکت چه نوع شرکایی باید انتخاب کنید و بهترین قالب برای ثبت شرکت چیست و یا اینکه بهتر است همراه ثبت شرکت برای ثبت برند و یا اخذ کارت بازرگانی نیز اقدام کنید تماما سوالاتی است که کارشناسان ما در هلدینگ ویونا به شما به صورت رایگان توضیح خواهند داد.

 


 

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : چه کسانی شرکت ثبت می کنند؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 103 تاريخ : پنجشنبه 13 آذر 1399 ساعت: 18:44

برند چیست؟

همه ما بارها با واژه برند (brand) مواجه شده ایم. چه در زمان ثبت شرکت، چه راه اندازی یک کسب و کار و یا حتی برای شروع یک فعالیت فردی همه درباره برند و برند سازی صحبت می کنند. اما واقعا برند چیست و چرا ثبت برند اهمیت دارد؟

برند واژه لاتین علامت تجاری یا نشان تجاری است. برند در واقع علامتی است که به وسیله آن شرکت ها، سازمان ها، افراد و در کل مشتریان و جامعه یک شرکت، حرفه، فرد و یا تخصص را با آن علامت می شناسند. بیشتر از اینکه برند یک نام ، طرح یا علامت ساده باشند، برند یک احساس شناخت است که قابلیت تشخیص محصولات و خدمات یک کسب و کار را چه در قالب حقیقی و چه در قالب حقوقی به مشتریان می دهد.

بنابراین برند یا علامت تجاری در ذهن زندگی می کند و با اندیشه و ذهن افراد سر و کار دارد. برند در ذهن همه کسانی که آن را تجربه می کنند زندگی می کند. کلیه کارمندان، سرمایه گذاران، رسانه ها و مهم تر از همه مشتریان زمانی که از محصول و یا خدمتی استفاده می کنند آن را با برندی که دارد می شناسند و تصویر این برند است که در ذهن آنها نقش می بندد. به زبان ساده برند درک و اندیشه محصولات ما در ذهن مشتریان است.

نام تجاری یا برند شما با ارزش ترین دارایی شرکت شما است.

علی رغم ماهیت نا محسوسی که دارد، علامت تجاری ابزاری تجاری است که ارزش تجارت با تکیه بر آن رشد می کند و رو به پیشرفت خواهد بود. کافی است به علائم تجاری مانند کوکاکولا، اپل، دونات و غیره فکر کنید تا اهمیت این برندها را برای شرکت های آنها درک کنید. مثلا شما وقتی می خواهید یک گوشی تلفن همراه با کیفیت بالا را به دوستان خود معرفی کنید تقریبا غیر ممکن است که به اپل نیاندیشید.

به دست آوردن این دارایی ارزشمند کار ساده ای نیست. مثلا اپل یا کوکاکولا برای رسیدن برندشان به این شهرت سال ها سرمایه گذاری کرده اند، تبلیغات و زمان زیادی صرف کرده اند و هزینه های هنگفتی را ممکن است نادیده گرفته باشند. بنابراین عاقلانه است که سازمان و یا نهادی وجود داشته باشد که از این نام تجاری یا برند محافظت کند. اینجاست که ثبت برند اهمیت پیدا می کند.

عدم ثبت برند درست مانند این است که شما زمینی را بدون ثبت سند آن و به نام زدن آن شروع به ساخت کنید. تصور کنید که در ادامه راه فرد و یا افرادی شروع به ادعا کردن برای مالکیت ملک بکنند. یا حتی دارایی هایی از شما را از این ملک برای خود تصاحب کنند. حال شما به چه شکل می توانید دارایی خود را ثابت کنید؟

سازمان جهانی وایپو (wipo) سازمانی است که طبق توافقنامه مادرید برای ثبت جهانی برند فعالیت می کند و از برند های ثبت شده به صورت کاملا جدی حمایت می کند. این وظیفه در ایران بر عهده سازمان مالکیت معنوی است.

بنابراین قبل از هر گونه تبلیغات برای ساختن برندی خوش نام و معتبر باید اول اطمینان یابید که برند شما در سازمان مالکیت معنوی ایران ثبت شده باشد. افرادی می توانند برند بین المللی ثبت کنند که ابتدا برندشان در کشور خودشان به ثبت رسیده باشد.  ثبت برند اجازه سو استفاده از برند را از بین می برد و یک دارایی واقعی و ارزشمند را برای شرکت و یا شخص شما ایجاد خواهد کرد. بدون تردی لازمه اول برند سازی نیز ثبت برند است.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : برند چیست؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 75 تاريخ : چهارشنبه 12 آذر 1399 ساعت: 19:12

آیا به کارت بازرگانی نیاز دارید؟

یکی از فاکتورهایی که کسب و کارها را دارای اعتبار و شخصیت رسمی زیادی می کند، دریافت کارت بازرگانی است. بسیاری از افراد گمان می کنند که کارت بازرگانی خاص تجار و بازرگانان حقیقی و یا حقوقی است و یا نهایتا شرکت هایی که در حوزه واردات و صادرات فعالیت می کنند تنها نیاز به دریافت کارت بازرگانی دارند. هر چند کارت بازرگانی به منظور واردات کالا و مواد اولیه مورد نیاز متناسب با قوانین تجاری و گمرکی کشور و یا صادرات محصولات و خدمات به دیگر کشورها است اما به هیچ عنوان این مفهوم را به دنبال ندارد که کسب و کارهای دیگر مانند تولیدی ها و یا شرکت های خدماتی نیازی به دریافت یا اخذ کارت بازرگانی ندارند.

امروزه کارت بازرگانی برای مقاصد متفاوتی به کار گرفته می شود. طبق ماده 3 قانون مقررات صادرات و واردات اخذ کارت بازرگانی برای واردات و صادرات اهمیت زیادی دارد و در واقع الزام است و بدون این کار هیچ فرد حقیقی و یا حقوقی نمی تواند برای واردات و صادرات کالا و اقلامی اقدام کند.

به صورت کلی افراد با توجه به نیاز و یا نوع فعالیتی که دارند باید کارت بازرگانی دریافت کنند. همین امر باعث شده تا انواع مختلفی از کارت بازرگانی وجود داشته باشد. بنابراین با توجه به نیاز خود می توانید یکی از انواع کارت بازرگانی زیر را دریافت کنید:

  • کارت بازرگانی تجاری: افرادی که به دنبال اخذ کارت بازرگانی تجاری هستند می توانند با استفاده از این کارت فعالیت هایی مانند واردات، صادرات، ترخیص کالا و امور گمرکی و ثبت سفارش را انجام دهند.
  • کارت بازرگانی موردی: اخذ کارت بازرگانی موردی خاص کسب و کارها و یا افرادی است که تنها به صورت موردی مثلا یک بار در هر چند سال نیاز به یک فعالیت تجاری مانند وارد کردن کالا یا ماده اولیه و یا صادر کردن یک محموله را دارند. معمولا کارت بازرگانی موردی را با نام کارت بازرگانی یک بار مصرف هم می شناسند.
  • کارت بازرگانی صنعتی یا تولیدی: این نوع کارت بازرگانی خاص شرکت های تولید کننده است که برای وارد کردن مواد اولیه خود که بخصوص در ایران وجود ندارد نیاز به دریافت کارت بازرگانی دارند. باید در نظر داشت که شرایط اخذ کارت بازرگانی صنعتی با اخذ کارت بازرگانی تجاری متفاوت است.
  • کارت بازرگانی خدماتی: شرایط اخذ کارت بازرگانی خدماتی با کارت بازرگانی صنعتی مشابه است اما موضوع یا زمینه آنها با هم فرق دارد. به صورت کلی کارت بازرگانی خدماتی برای افرادی صادر می شود که در زمینه هایی مانند سرمایه گذاری یا برخی از زمینه های خدماتی دیگر نیاز به واردات برخی از اقلام را دارند.
  • کارت بازرگانی شرکت های تعاونی: همانطور که از نام این کارت مشخص است کارت بازرگانی تعاونی برای شرکت های تعاونی صادر می شود. برای اخذ کارت بازرگانی تعاونی باید از اتاق تعاون اقدام کرد.
  • کارت بازرگانی حقیقی: این نوع کارت فارغ از نوع فعالیتی که افراد حقیقی دارند صادر می شود.

اخذ کارت بازرگانی حقوقی را نیز می تان به دسته بندی فوق اضافه کرد. این نوع کارت بازرگانی برای انواع مختلف کسب و کارها، سازمان ها، شرکت ها و غیره کاربرد دارد که با توجه به نوع فعالیتی که در آن اشتغال یا فعالیت دارند ممکن است تقسیم بندی کارت های بازرگانی فوق برای آنها صادق باشد.

بنابراین تمامی افراد با توجه به ماهیت کسب و کار و یا فعالیتی که در آن مشغول هستند نیاز به دریافت کارت بازرگانی را دارند. کارت بازرگانی نه تنها اعتبار بیشتری به شرکت می دهد بلکه در اغلب موارد به دلیل حذف واسطه ها باعث کاهش هزینه های سربار شرکت برای واردات و صادرات مواد اولیه و محصولات آنها خواهد شد. این در حالی است که هزینه دریافت کارت بازرگانی بسیار نا چیز است.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : آیا به کارت بازرگانی نیاز دارید؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 104 تاريخ : چهارشنبه 12 آذر 1399 ساعت: 3:19

شرکت سهامی عام، تنها شرکتی که در بورس وارد می شود

آیا می دانستید که تنها نوع یا قالب شرکتی که می تواند در بورس وارد شود و سهام فروشی کند، شرکت سهامی عام است؟ به همین جهت است که افرادی که نیاز به راه اندازی شرکتی دارند که سرمایه زیادی نیاز دارد، توصیه می شود شرکت سهامی عام را انتخاب کنند. همچنین بسیاری از شرکت های دیگر مانند شرکت سهامی خاص، اگر قصد افزایش سرمایه داشته باشند و بخواهند این سرمایه را با سهام فروشی در بورس تادیه کنند، باید اقدام به تغییر قالب شرکت خود بکنند و با تبدیل شرکت سهامی خاص به سهامی عام، سهام خود را به فروش برسانند و سرمایه مورد نیاز خود را تامین کنند.

شرکت سهامی عام، شرکتی است که در آن سرمایه افراد به سهام تقسیم می شود و هر فرد به اندازه سرمایه ای که وارد می کند سهام اسمی از شرکت دریافت می کند و مهم تر اینکه فقط به همین اندازه سهام خود در شرکت مسئولیت و سهم دارد. بنابراین چه در سود و چه در زیان شرکت افرادی که سهامدار شرکت هستند به میزان سهام خود سود و ضرر می کنند. حال به خوبی به این نکته پی خواهید برد که چرا بورس گاهی سبز پوش و گاهی قرمز است.

برای ثبت شرکت سهامی عام  باید حداقل 5 نفر شریک به میزان 20 درصد از سرمایه شرکت را تعهد کنند و 35 درصد از آن را حداقل در حساب شرکت واریز کنند. سپس باید اساسنامه شرکت و اظهارنامه شرکت تهیه شود و به همراه اعلامیه پذیره نویسی سهام به اداره ثبت شرکت ها تسلیم شود. با دریافت مجوز از بورس و بعد از نهایی شدن ثبت شرکت سهامی عام، می توان با فراهم کردن زمینه های لازم برای فروش سهام در بورس اقدام کرد. لازم به ذکر است که حداقل باید 51 درصد از سهام شرکت به مردم فروخته شود.

برای ثبت شرکت سهامی عام حداقل 5 میلیون ریال سرمایه اولیه لازم است. با ثبت شرکت فروش اوراق قرضه و یا فروش سهام از طریق پذیره نویسی ممکن می شود. هیچ حداکثری برای تعداد سهامدار در شرکت سهامی عام دیده نمی شود و بر همین اساس هر گاه شرکت نیاز به رشد سرمایه داشته باشد می تواند از محل سهامداران فعلی خود و یا با فروش سهام به دیگران میزان سرمایه ای که نیاز دارد را تامین کند.

سهامداران می توانند سرمایه مورد نیاز را در صورت قبول شرکت به صورت غیر نقدی نیز بیاورند که در این صورت میزان ارزش سرمایه برای تبدیل شدن به سهام باید توسط کارشناسی رسمی از دادگستری مشخص شود. عبارت سهامی عام در شرکت سهامی عام به همراه عنوانی که برای شرکت تعیین شده است باید آورده شود و ذکر این نکته اهمیت دارد که نباید از اسم هیچ یک از شرکا در عنوان استفاده شود زیرا شریک نام برده شده به عنوان ضامن شرکت شناخته خواهد شد و مسئولیت تضامنی برای او ایجاد خواهد شد.

تمامی شرکت های سهامی عام در قالب بازرگانی ثبت می شوند حتیبا وجود اینکه اغلب آنها فعالیت بازرگانی ممکن است انجام ندهند. درهر صورت برای اینکه وارد بورس شده و برای فروش سهام در بورس اقدام کنید باید شرکت سهامی عام داشته باشید که این با ثبت شرکت سهامی عام و یا تبدیل هر یک از قالب های شرکت های دیگر به سهامی عام ممکن می شود. برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان با مشاوران حرفه ای هلدینگ ویونا تماس بگیرید.

 

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : شرکت سهامی عام, تنها شرکتی که در بورس وارد می شود, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 102 تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت: 2:28

چرا باید شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنیم؟

آیا تاکنون شده نسبت به راه اندازی شرکت نگرانی هایی داشته باشید ؟ مثلا اینکه ممکن است همه مسئولیت گردن شما باشد و یا اینکه مجبور باشید در صورت ضرر و زیان همه مسئولیت مالی آن را عهده دار شوید؟ یا اینکه برای ثبت شرکت شما سرمایه ای بیشتر می گذارید و شرکا شما سهم کمی را قبول می کنند و ممکن است بعدا برای دریافت سود ضرر کنید؟ و یا هر نوع دیگر از این نگرانی ها؟

شرکت با مسئولیت محدود یکی از بهترین نوع قالب شرکت ها است که برای خاتمه دادن به این نگرانی ها گویی طراحی شده است. در این نوع شرکت ها هر فرد به اندازه سرمایه ای که می گذارد قانونا از سود شرکت می تواند بهره داشته باشد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود به این صورت است که حتی دو نفری نیز می توانید برای ثبت  شرکت از این نوع اقدام کنید. به سرمایه اولیه اصلا نیازی ندارد و تنها باید اعلام کنید که حداقل سرمایه مورد نظر شما برای راه اندازی و یا ثبت شرکت به چه میزان است که البته نباید از 100 هزار تومان کمتر باشد. بعدا مدیر عامل متعهد می شود که در زمان مشخصی این سرمایه را نقد و به حساب شرکت واریز کند.

بر خلاف شرکت سهامی در شرکت با مسئولیت محدود شراکت و سهم الشرکه معنی پیدا می کند. منظور این است که هر کسی هر میزان سرمایه وارد شرکت کند به اندازه همان در شرکت مسئولیت دارد و به همین ترتیب از سود و زیان شرکت بهره می برد. شرکا مختار خواهند بود که در زمان تقسیم سود شرکت این سود را به میزان سرمایه خود در شرکت اضافه کنند و یا در زمان افزایش سرمایه شرکت برای مقاصد مختلف میزان سرمایه خود را در شرکت افزایش دهند.

در شرکت با مسئولیت محدود الزامی به داشتن بازرس نیست ولی بهتر است که بازرس در نظر گرفته شود. برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود بعد از توافقنامه ای که شرکا امضا می کنند باید شرکت نامه، اساسنامه در صورت نیاز و اظهارنامه تهیه شود و تسلیم اداره ثبت شرکت ها به همراه سایر مدارک دیگر شود.

شرکت با مسئولیت محدود ساختار تجاری دارد و با اهداف تجاری ثبت می شود و  از متداول ترین انواع شرکت در دنیا محسوب می شود. جالب است بدانید که ساختار این نوع شرکت ها نه تنها سرمایه ای است بلکه تا حدودی نیز ساختار اشخاص را رعایت می کند به این منظور که نه تنها سرمایه در اعتبار آنها نقش دارد بلکه نام و اعتبار شرکا نیز در این شرکت ها بی تاثیر نیست. با این وجود باید در نظر داشت که در عنوان شرکت نباید اسم هر یک از شرکا دیده شود زیرا مسئولیت تضامنی بر گردن آنها خواهد داشت.

هیچ حداکثری برای تعداد شرکا و یا میزان سرمایه در این شرکت ها دیده نمی شود و معمولا اعتبار بسیار زیادی در نهاد ها و ساختار قانونی کشور دارند. اگر قصد راه اندازی یک شرکت کوچک و توسعه آن را در آینده دارید روی ساختار شرکت با مسئولیت محدود به خوبی می توانید حساب کنید. به یاد داشته باشید که مشاوره رایگان و تخصصی کارشناسان هلدینگ ویونا بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : چرا باید شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنیم؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 74 تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت: 2:27

شرکت سهامی خاص، محبوب ایرانیان

نگاهی به آمارهای ثبت شرکت در سال در ایران نشان می دهد که بیشترین نوع ثبت شرکت در ایران، به شرکت سهامی خاص اختصاص دارد. در واقع بالغ بر 90 درصد افرادی که به دنبال ثبت شرکت هستند، قالب شرکت سهامی خاص را برای شروع کسب و کار خود انتخاب کرده اند.

در واقع می توان گفت محبوب ترین نوع شرکت در ایران در بین مردم شرکت سهامی خاص است. اما واقعا چرا؟ دلیل این امر بسیار ساده و مشخص است. شرکت سهامی خاص یکی از معتبرترین انواع قالب های شرکت را دارد. ساختار این نوع شرکت به صورت سهامی بوده و افراد در شرکت سهامی خاص تنها به اندازه سهامی که وارد شرکت می کنند در قابل دیون شرکت مسئول هستند.

فرآیند ثبت شرکت سهامی خاص خیلی پیچیده و دشوار نیست. هر چند عموم افرادی که شرکت سهامی خاص ثبت می کنند این کار را به افراد حرفه ای ارجاع می دهند اما آنچه که مسلم است این است که ساختار قابل اعتماد شرکت سهامی خاص بخصوص اگر توسط افراد کار بلد شرکت به ثبت برسد، خیال سهامداران این شرکت ها را بسیار آسوده می کند.

برای ثبت شرکت سهامی خاص به یک میلیون ریال سرمایه نیاز است. البته این میزان حداقل سرمایه تعریف شده است و افراد معمولا با سرمایه اولیه بسیار بیشتری شرکت را ثبت می کنند چرا که هر چه سرمایه این شرکت ها بالاتر باشد میزان اعتبار آنها هم بالاتر است. سرمایه شرکت سهامی خاص بعد از مشخص شدن لازم نیست تماما همان اول واریز شود و بعد از افتتاح حساب به نام شرکت، سهامداران می توانند در ابتدا 35 درصد از سرمایه را حداقل به حساب شرکت برای ثبت شرکت واریز کنند. نکته مهم دیگر اینکه سهامداران میزان سرمایه ای را که تعهد کرده اند پرداخت می کنند و در ازا آن مطابق با قیمت سهام تعیین شده در اساسنامه سهام دریافت می کنند.

بنابراین تمامی افرادی که سرمایه تادیه می کنند به همان میزان سهام دریافت می کنند و نکته مهم آن این است که به اندازه همین میزان سهام خود در شرکت مسئولیت دارند. یعنی حتی اگر شرکت ورشکست شود نیازی نیست افراد بیش از سهام خود برای بدهی شرکت نگرانی داشته باشند که این نکته بسیار حیاتی است. چرا که قرار نیست از دارایی شخصی هیچ یک از نفرات یا سهامداران برای پرداخت بدهی شرکت استفاده شود.

سرمایه شرکت سهامی خاص می تواند بصورت نقدی و یا غیر نقدی توسط سهامداران تامین شود. اگر سرمایه غیر نقدی بود باید کارشناسی از دادگستری ارزش سرمایه را تعیین کند. هر چند در قانون مشخص نشده که چه تعداد حداقل سهامدار برای ثبت شرکت لازم است اما با توجه به تعداد اعضا هیئت مدیره باید حداقل سه نفر برای ثبت شرکت سهامی با هم مشارکت کنند.

شرکت سهامی خاص باید در موضوع بازرگانی ثبت شود حتی اگر موضوع فعالیت شرکت بازرگانی تعیین نشده باشد و از نوع شرکت های تجاری است. این نوع شرکت ها نمی توانند سهام در بورس بفروشند و تمامی سرمایه آن را باید شرکا تامین کنند. در ضمن در عنوان شرکت نیز باید عبارت سهامی خاص هم لحظ شود. اگر قصد ثبت شرکت دارید، گزینه سهامی خاص را به خوبی در سایت هلدینگ ویونا بررسی کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : شرکت سهامی خاص, محبوب ایرانیان, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 77 تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت: 2:27

شرکت های سهامی چه نوع شرکت هایی هستند؟

یکی از مهم ترین و در عین حال محبوب ترین ساختار ها و یا قالب های حقوقی برای ثبت شرکت، قالب شرکت سهامی است. شرکت هایی که نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر نیز با ساختارهای مشابه در قوانین تجاری این کشورها دیده شده اند.

برای ثبت شرکت نیاز به سرمایه اولیه است و این سرمایه با تقسیم بین شرکا معمولا تامین می شود. هر چند این سرمایه در ابتدا چندان زیاد نیست و همین امر باعث شده تا هزینه ثبت شرکت بسیار مناسب باشد. اگر شرکا سرمایه را به صورت نقدی و یا غیر نقدی تامین یا تادیه کننده در قبال آن سهام دریافت کنند شرکت از نوع سهامی خواهد بود. در واقع در اساسنامه شرکت های سهامی مشخص می شود که سرمایه در این شرکت ها با سهام تقسیم شود یعنی هر فرد به اندازه ای که سرمایه وارد شرکت می کند در ازا آن سهام دریافت می کند. در شرکت های غیر سهامی هر فرد به همان میزان سرمایه خود در شرکت سهم دارد اما در شرکت های سهامی به اندازه سرمایه خود سهام دریافت می کند.

به عنوان مثال اگر فردی یک میلیون ریال به عنوان سرمایه در شرکت سهامی وارد کند ممکن است 1000 سهم دریافت کند که این سهم با سود دهی و یا خسران شرکت ارزشش تغییر می کند و ممکن است رشد کند و یا با افت ارزش مواجه شود. بنابراین با موفقیت شرکت و افزایش سود دهی شرکت سهام نیز رشد می کند و اگر فرد یک سوم سرمایه شرکت را تامین کرده باشد به همین میزان نیز سهم از موفقیت شرکت دارد.

بنابراین شرکت های سهامی شرکت هایی هستند که در آنها سرمایه به سهام مشخصی که در اساسنامه تعیین شده تقسیم می شود. هر فرد به اندازه سرمایه یا آورده خود که ممکن است نقدی و یا غیر نقدی باشد از شرکت سهام دریافت می کند و در ازا این سهام در شرکت مسئولیت دارد. منظور اینکه تنها به اندازه سهام خود در شرکت مسئول بدهی ها یا دیون شرکت در صورت عدم موفقیت شرکت و بدهکاری شرکت این هم چنانچه سرمایه شرکت کفایت نکند، مسئول است.

لازم به توضیح است که برخی از شرکا که در شرکت سهامی سهامدار نامیده می شوند ممکن است سرمایه خود را به صورت غیر نقدی مثلا با اختصاص زمین یا ملک تادیه کنند. در این حالت در شرکت های سهامی باید کارشناس رسمی دادگستری با تعیین ارزش آورده میزان سهام فرد را در اصل در شرکت مشخص کند.

شرکت های سهامی به دو دسته تقسیم می شوند. یا شرکت سهامی خاص هستند و یا شرکت سهامی عام. شرکت سهامی خاص با 100 هزار تومان قابل ثبت است و حداقل نیاز به سه سهامدار دارد و شرکت سهامی عام به 500 هزار تومان برای ثبت نیاز دارد و حداقل به 5 سهامدارد نیاز دارد. ضمن اینکه شرکت سهامی عام تنها شرکتی است که در بورس می تواند سهام بفروشد و وارد بورس شود و باید حداقل 51 درصد از سهام این نوع شرکت ها به عموم واگذار شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از این شرکت ها به سایت هلدینگ ویونا رجوع کنید.

ثبت شرکت...
ما را در سایت ثبت شرکت دنبال می کنید

برچسب : شرکت های سهامی چه نوع شرکت هایی هستند؟, نویسنده : ثبت شرکت sherkatsabt بازدید : 112 تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1399 ساعت: 2:27